A hajnali órákban kicsit álmosan kászálódtunk ki az ágyunkból, de a reggeli képvetítésnél mindenkinek felcsillant a szeme. Elérkezett az az idő, amit a táborlakók legkevésbé sem vártak. Az utolsó közös nap gondolata az éjszakai hideg és a korai kelés ellenére is kisebb szomorúságot csöpögtetett a táborozók kedvébe, de ez nem nagyon látszott.

Mai témánk a hivatás volt. Meghallgattuk a Fábri házaspár, Fábián Zsuzsi, Silvia, Mórász Roni, és Veres Andris értékes tapasztalatait a témával kapcsolatban. Közös együttlétünk után csoportbeszélgetésre mentünk, ahol részletesebben megbeszélhettük a bennünk megfogalmazódó gondolatokat.

Ebéd után a csapat nagy része pihenés helyett métázni indult. Következtek a műhelyek, lehetett választani film és dráma, elektronika, divattervezés stb. Sportok jöttök ezután (röplabda, focilabda), izgalmas meccsek zajlottak le a szemeink előtt. Közben az ózdiak próbáltak a nagyteremben.  Misét Csáky Tibor atya mutatta be, nagyon jó kis prédikációt hallgathatunk meg.

A Színes est a táborban az előbb említett időben van megrendezve, ahol a táborlakók mindenki előtt egy produkciót, vagy amit szeretne, azt mutat be.

Nagyon jó kis produkciók voltak, az embereknek piros volt a kezük a tapsolástól. A táncház alatt ment cha-cha, salsa meg egy kis rocky. A diszkós részt Bőjthe Peti és Beke Dani vállalta. A teaházban kapni lehetett mojito koktélt.  Esti zárásként körbement a mikrofon és mindenki elmondhatta, hogy mi tetszett neki. A résztvevők szomorúan mentek aludni, hiszen tudták, hogy  vége lesz, de jövőre folytatjuk. Nagyon jó kis táboron vagyunk túl.

 Ambrus Betti / Rippert Ági / Bőjthe Máté

2013. augusztus 18.