Run4Unity

Ez az a link, amire kattintva elindítod a Zoom találkozóhoz való kapcsolódást 2020. május 3.-án 10:45-től:

https://us02web.zoom.us/j/83803187642

Ha még nem használtad a Zoomot, ide kattintva rövid leírást találsz: Zoom használata

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/295358124789279/

Ha részt veszel az egyéni futáson, itt regisztrálhatod magad:

https://forms.gle/MhbWZvGe5uS3TrUB8

Töltsd ki a fenti jelentkezési felületet, majd 2020. MÁJUS 1 és 7 között menj el sportolni és küldd el a megtett útvonal térképét, vagy egy fotót. Cserébe egy Run4Unity karkötőt és emléklapot küldünk majd neked postán 🙂 !

Ez az esemény a világméretű Run4Unity stafétához kapcsolódik. 
Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat!

A Covid 19 vírusjárvány miatt ebben az évben gyerekek százezrei otthonról vesznek részt ezen a világméretű sportversenyen. Az elmúlt 15 évben már több mint 100 000 fiatal vett részt ezen az eseményeken a világ kis és nagy városaiban. A szimbólikus stafétabotot időzónáról az időzónára, városról városra adják át a gyerekek egymásnak internetes kapcsolatokon keresztül.

Különböző etnikai hátterű, kultúrájú és vallású fiúk és lányok vesznek részt ezen az Online „staféta futáson”, hogy tanúsítsák a béke iránti elkötelezettségüket és hogy előmozdítsák azt az aranyszabály élésével.
 
A www.run4unity.net webhelyen folyik az esemény előkészítése, és valós időben is itt lesznek követhetőek az események a közösségi hálók segítségével. Már sok üzenetet, fényképet és kisfilmet találunk itt a tervekről és kezdeményezésekről a világ különböző országaiban.
A Run4Unity-t a Fokoláre Mozgalomhoz tartozó „Gyerekek az egységért” mozgalom szervezi. A rendezvényre minden évben május első vasárnapján, 11:00 és 12:00 között kerül sor a különböző időzónákban, az „Egyesült Világ Hete” során.